Houdt uw rieten dak verzorgd

Nieuw rieten dak op uw huis?

Heeft u net een nieuw huis gekocht? Of wilt u uw pannendak vervangen door een rieten dak? Heeft u een versleten rieten dak en wilt u deze vervangen? Laat uw rietendak plaatsen door ons gecertificeerd team van rietdekkers.

Het is aan te raden uw dak regelmatig te laten nakijken door een professionele rietdekker. Met regelmatig onderhoud van uw rieten dak voorkomt u dure verassingen.

Ook het timmerwerk aan uw kap verzorgen wij. Het vervangen van sporen, latten, planken en of de latten vervangen voor platen voor een gesloten kap. Of het isoleren van uw kap.

Alle werkzaamheden aan uw rieten dak

Begint uw dak groen uit te slaan? Grote kans dat u last heeft van mos en alg op uw dak. Alg en mos tasten uw dak aan. De aanwezigheid van alg breidt zich snel uit. Verleng de levensduur van uw rieten dak en verwijder mos en algen door ons gecertificeerd bedrijf. Nadat het rieten dak is schoongemaakt, kan deze gespoten worden om deze aantasting te voorkomen.

Mocht uw rieten dak schade hebben opgelopen, door bijvoorbeeld een hevige storm of een lekkage, zorgt Rietdekkersbedrijf Keen uit Sleen voor snelle handelingen en reparatie.

Neem contact op met Rietdekkersbedrijf Keen in Sleen voor:

  • Nieuwbouw, reparatie, onderhoud
  • Vernieuwingen en aanpassingen aan uw kapconstructies
  • Dakrapport voor bestaande dak
  • Mos verwijdering, dak spuiten, tegen mos en algen
  • Vlechtwerk voor zijwandbekleding.
  • Nok vorsten, rietnok aanbrengen

Neem snel contact op
06-29048073